Benefits

Langvarig og rik aroma som varer mer enn 6 måneder

Viste du at det finnes mange forskjellige sorter lavendel. Noen er med sterke farger, men ingen duft, andre gir mer eteriske olje mens noen gir kvalitet på eteriske olje.
Vi har gleden av å tilby dere en blanding av sorter som varer lenge, slipper en naturlig og mettet aroma av lavendel og er 100% organisk.

Beroligende effekt

lavendel duften er en av de mest beroligende duftene i vår verden. Det er ikke tilfeldig at den er brukt i mange tusener år og i hele verden av folk fra forskjellige nasjonaliteter og alder. Prøv selv og opplev den magiske atmosfæren vår duftpute vil skape for deg.  

Billig aromaterapi i forhold til eteriske olje

Vi har mange kunder som kommer tilbake til oss og sier at du har sluttet helt med bruk av lavendel olje- ‘Den dufter bedre, varer lenge og er billigere i bruk’ sier de om vår lavendelpute. 

Perfekt aromaterapi for hjemmet

Det har aldri vært så lett å få aromaterapi i huset ditt. Bare ta din duftpute ut av boksen, klem, rull og luft den så får du nydelig aroma rundt deg som du kommer til å kjenne resten av dagen.   

Den har kompakt form, er myk og behagelig, har elegant og rent design

I vårt ønske i å skape det beste produktet på markedet tenkte vi gjennom alt. Formen, fargen og stoffet er spesielt valgt slik at du som bruker får den beste opplevelsen.
Ønsker du et annerledes eller sesong relatert bomullstrekk? Da er det bare å sjekke i assortimentet på vår nett butikk om noe kanskje vil falle i smak. 
 

has been added to your cart.
Checkout