Bruk i aktivitet

Våre duftputer kan brukes på mange måter og mange steder. Det er mulig å bruke den passivt og møte duften når du kommer til den eller aktivt når du vil ha den med deg som en god aroma kilde og bruke den aktivt under mange forskjellige aktiviteter for en bedre opplevelse. 

Massasje

Den passer utmerket for en massasje, du kan ha det under benken ved rygg og nakke massasje så nyter kundene dine duften mens de ligger på magen. Du kan ha det på panne eller øynene mens du masserer bein og armer og til slutt så passer det godt på brystet/ decoulte hvis du skal avslutte med ansikts massasje/behandling. På denne måten har du en aromaterapi i løpet av hele behandlingen.

Yoga

Lavendelpute er perfekt å ha under yoga-trening! Duften av urter og lavendel stimulerer dine sanser, og sørger for en behagelig atmosfære når du har pusteøvelser.

Øyepute

Yogatrening, lenestol, meditasjon, ritualer, massasje og aromaterapi- du trenger ikke å begrense deg med noen av de så bruk den gjerne der den passer deg best.

Trening

Du kan ha duftputen med deg mens du trener på et rom så har du en utefølelse mens du er på innendørs trening. 

Tredemølle

Vil du ha følelsen at du løper eller sykler i en lavendel åker?
Da kan du bare legge duftputen på din tredemølle eller din treningssykkel og skape deg den deilige naturlige følelsen. 

Pusteøvelser/ Meditasjon

Om du skal meditere eller øve med pusteøvelser så kan en lavendelpute stimulere dine sanser og hjelpe deg å få den beste av din meditasjon/ pusteøvelse. Husk å legge din aroma pute tilbake i esken/ låseposen dersom du vil bruke den bare for din meditasjon/ pusteøvelse/ ritualet. Så får du den deilige duften over lengre tid. 

Bruk som stresspute

En Aromaterapi urtepute kan være ypperlig å bruke som stresspute. Klem på puten og kjenn den herlige og avslappende duften som frigjøres.

Ritualer

En ekte naturlig duft av lavendel kan ikke erstattes med noe bedre dersom du er glad i lavendel duft. Vi er ganske så sikkert at den kommer til å passe bra i dine ritualer for meditasjon og spiritualitet.  

Aromaterapi

Om du skal tilby den til massasje eller aromaterapi så er har den like god effekt.
Det er bare å være kreativ og bruke den der og da du syns det passer godt. 

Det aller viktigste for beste opplevelsen er å huske at dette er et levende produkt og for kontinuerlig og intens duft må den klemmes, rulles og luftes regelmessig. Plantene som er i duftputen, inneholder mye duft og naturlig eterisk olje, men naturen har en egenskap i å spare ting. På denne måten sikrer du deg duft over lang tid og der og da du vil ha den.