For bedrifter

Som selskap vet vi hvor viktig det er å skape et godt inntrykk hos kunder, partnere, leverandører og ansatte. Vi tror virkelig at våre produkter kan skape mer enn et godt inntrykk. Den er naturlig, varer lenge, stimulerer sanser, skaper følelser og har ingen konkurranse på kvalitet og intensitet innen naturlig duft.  

På kontoret

Med en aromaterapi urtepute på arbeidsplassen sørger du for å skape en hyggelig atmosfære for deg, kollegaer og eventuelle klienter som kommer innom kontoret. Duften av urter kan bidra til å gjøre arbeidsdagen mindre stressende og kan stimulere kreativiteten.

På hotellrommet

En nydelig duftpute er ypperlig å ha på hotellrom og gjesterom. Puten kan gjerne tilbys som en vertsgave, og er en hyggelig overraskelse for kunder som setter pris på aromaterapi. 

Gave til kunder/ leverandører/ samarbeidspartnere

Inspirer og overrask dine kunder, leverandører eller samarbeidspartnere med en naturlig duftkilde. En gave til de som har alt og er glad i naturen. 

Bli en forhandler Lavendel aromaterapi puteElidonis


Er du glad i vårt produkt? Syns du at den har mye potensiale og kjenner du folk som kommer til å elske den? Eller du er en influenser i sosiale medier som har de samme interessene som oss og du har følgere som vil like vår duftpute?

Da er du hjertelig velkommen å kontakte oss. Det er en ren naturlig glede vi ønsker å spre ut i verden og du er hjertelig velkommen til å bli med.

has been added to your cart.
Checkout