I hjemmet

I hjemmet

Vårt hjem er vårt slott. Der hjemmets duft og aroma er en av de viktige tingene som får en bolig til å bli til et hjem. Det er mange måter å friske opp duften i en bolig, men en av de beste måtene er duften av natur rett fra de nydelige lavendelåkrene.

Play Video

I sofaen

Ha en aromaterapi urtepute i sofaen, og skap en hyggelig og beroligende atmosfære. Den milde duften av lavendel og urter sørger for at du kan ta en behagelig middagshvil på sofaen eller bare nyte den mens du leser en bok. 

På bordet

Liker du blomster på bordet og den behagelige blomster duften som slippes ut? Da kan en lavendelpute bli en veldig god naturlig aroma kilde på bordet mens du spiser middag eller drikker kaffe. 

I entreen

Skaff deg følelsen av at du er møtt av naturen mens du kommer hjem. Hver gang når du kommer hjem eller du går forbi så vil du kjenne en duft av natur og glede. Du vil sikkert overraske venner som kommer på besøk. 

På badet / toalett

En aromapute kan brukes på toalettet eller badet så fremt rommet ikke har for høy luftfuktighet. Kjenn på den behagelige duften av lavendel og urter mens du har selvpleie og alenetid! 

meditatoion

For lenestolen

En aromaterapi urtepute kan være super å ha i lenestolen. Drøm deg bort mens du leser en god bok eller slapper av, takket være den behagelige duften som hjelper deg med å finne indre ro.
Du kan ha den både på brystet, som øyepute eller ved siden av deg, hvor du uansett vil kjenne aromatet.

1meditatoion

For vinterhagen

Det er deilig å ha en terrasse hvor du kan komme ut i de kalde vinter dagene og den blir best med en naturlig duft av lavendel.
Plasser den i nærhet av det mest brukte område så du kan nyte den behagelige duften.

gift3

Overrask en venn

hver gang når du får venner på besøk det blir glede å ha en behagelig duft som skaper en koselig atmosfære.  

Kjøp en gave til vennen din nå

 

Det aller viktigste for den beste opplevelsen er å huske at dette er et levende produkt og for kontinuerlig og intensiv duft den må klemmer, rulles og luftes regelmessig.

 Plantene som er i duftputen, inneholder mye duft og naturlig eterisk olje, men naturen har en egenskap å spare ting. På denne måten sikrer du deg duft over lang tid og der og da du vil ha den.