Nyttig

about-1

Her ønsker vi å komme med tips og råd slik at akkurat du får mest mulig ut av produktet og blir fornøyd. 

Elidonis Lavendelpute er et naturlig produkt fylt med en spesiell laget kombinasjon av forskjellige lavendelsorter som leverer en vel mettet duft av lavendel som også varer lenge.  
Duften kan oppleves intens ved nyåpningen, dette er en ønsket effekt. Vi ønsker at våre brukere skal bli fornøyde av både varigheten og duften, men dersom du mener at det er for intens så kan du beholde den i halvt åpent eske de første få dagene mens duften kommer i en balansert intensitet som passer deg og dine sanser. 

Play Video

Hvordan brukes produktet?

Siden dette er et naturlig produkt så må dette brukes aktivt. Naturen vil alltid spare sitt beste og vil ikke tappe ut alt på en gang. Det vil si at duften kjennes mindre og mindre intens over tiden, men det er mye duft i den som venter på å komme ut. Derfor anbefaler vi å klemme, rulle og lufte puten hver gang når du ønsker mer duft, men vær bevist i begynnelsen dersom du mener at det er for sterk. Klem litt forsiktig i starten til du finner din styrke og mengden med aroma som du koser deg mest med.  

Puten kan også brukes som en varme pute ved å varme den veldig lett opp i ovn på 50 grader eller i mikrobølgeovn, men husk igjen at puten kan bli fortere tom for duft. 

Hvor lenge varer den?

Husk også at lavendelplanete i den puten ikke er en uuttømmelig duftkilde og i de tilfellene der du skal ut å reise og du vil spare duften for lengere tid anbefaler vi deg å sette puten tilbake i en låsepose eller tilbake i boksen til tiden du ønsker å bruke den igjen. Vi har fått tilbakemelding om at puten varer opp mot 1år. 

Hva er lurt å passe på for å få produktet til å vare?

En viktig faktor er sol. Tørre planter liker ikke så godt sola, da den får en del av de naturlige duftene som inneholdes i plantene å slippes ut. Dette kan gjøre at du får veldig bra duft i en periode, men kan også gjøre at puten din går fortere tom for duft.  

Urtene er heller ikke glad i fukt. Pass på å ikke sette puten med urtene i kontakt med store mengder fukt eller vaske hele puten med urtene i vaskemaskinen da blir den fort tom for duft, trekket kan tas av og vaskes separat på 40C.  

 

Hvordan oppbevare produktet?

Ved aktiv bruk kan den oppbevares der den brukes. Hvis det er perioder uten aktiv bruk, anbefaler vi å oppbevare den i boksen den kom i eller en lufttett låse pose i et mørkt og tørt sted.