OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva kan jeg bruke den til?

Lavendel har mange gode egenskaper, men er mest kjent for sin beroligende og nedstressende effekt. Ved å rulle og klemme forsiktig på puten slippes det løs en deilig duft av lavendel, dette får en reaksjon i hormonsystemet ditt og vil hjelpe deg roe ned og slappe av. 

Hvor må jeg oppbevare den?

Puten burde oppbevares på et tørt sted som ikke er utsatt for direkte sollys eller fukt. Du kan også ha den i den originale esken eller en plast pose med lås hvis du ikke skal bruke den over tid. 

 

Hvor kan jeg bruke den?

Du kan bruke den på mange forskjellige steder som på nattbordet, i garderoben, under hodeputen, i sofaen, på lenestolen, i entreen, på badet, på yogatrening, under massasjebehandlinger, mens du leser, under puste øvelser, som en øyepute, i bilen, på hotellrommet og mange flere plasser der du vil ha en behagelig og beroligende duft for deg selv eller for å overraske noen du er glad i. 

Hvem kan bruke den?

Lavendelputen kan brukes av alle aldere så lenge man ikke er allergisk mot den. 

Vil jeg sove bedre med dette?

Vi kan ikke legge ved noen garantier om dette, men mange av våre kunder har fortalt at de finner roen lettere som gjør at de lettere sovner. Sliter du med søvn på en generell basis anbefaler vi å ta kontakt med lege. 

Vil duften være like intens hele tiden?

Nei duften vil ikke være like intens gjennom jevnlig bruk, etter en stund vil duften avta litt og litt. 

Hvordan bruker jeg den?

Det er ikke noe spesielt du må gjøre. Den skaper en liten ‘aura’ med behagelig duft rundt seg så legger du den der du vil ha den behagelige duften. 

Om duften minsker trenger du bare rulle og klemme forsiktig på den så slippes det fri mer duft. 

Er det til medisinsk bruk?

Nei. 

Hvor lenge varer dette?

Siden dette er et naturlig produkt kan man ikke sette noen garantier, men vi har kunder som sier det har vart opp mot et år! Så lenge du klemmer og ruller forsiktig på den jevnlig vil duften spre seg. 

Kan jeg lage te av dette?

Nei, denne puten er kun laget for utvortes bruk. 

has been added to your cart.
Checkout